Замах на вбивство переселенця з Донбасу у Франківську, калюжі крові на місці події (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

Сьогодні, близько 10:00 годин ранку в місті Івано-Франківську по вул. Набережній, 40 сталася надзвичайна подія.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

До помешкання переселенців з Донбасу (окупованої території) зайшли двоє невідомих із застосуванням фізичного насильства та газового балона скрутили господаря квартири приблизно 40 річного віку та нанесли ймовірно удар ножом в область спини.

У наслідок шуму, який викликала бійка нападники злякавшись викриття втекли з місця події.

За словами мешканців будинку, потерпілий чоловік вів замкнений спосіб життя, із сусідами приятельських відносин не підтримував.

На місце пригоди оперативно прибула швидка допомога, а згодом і поліція. Потерпілого після надання першої медичної допомоги доправлено до ОКЛ. На місці вчинення злочину працює слідчо -оперативна група поліції.

За даними джерел у правоохоронних органах відпрацьовується кілька версій вчинення злочину, перевіряються його зв’язки із терористичними організаціями «ДНР/ЛНР» та кримінальні зв’язки, які могли стати причиною замаху на вбивство.

Інформація оновлюється.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.