На Донбасі вбили бійця прикарпатської “десятки”

Новини

Командування не виключає версії викрадення та катування українського війського російськими окупантами.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на інформацію  військової бригади.

У зоні ООС російські окупанти вбили військовослужбовця 10 гірсько-штурмової бригади.

Зникнення бійця виявили 3 квітня, тоді і розпочалися його пошуки. У місці зникнення не було жодних бойових дій, тому командування сподівалось на втрату бійцем орієнтування на місцевості. Однак, пошуки не дали жодних результатів.

Вже 6 квітня російські окупанти передали тіло бійця українським військовим. Передачу тіла було здійснено на КПВВ Мар’їнка.

Що саме могло трапитись з військовослужбовцем – нам наразі це не відомо. Розглядаються версії різні, у тому числі: втрата орієнтування і навіть викрадення. Про те, що саме трапилось можна буде розмірковувати лише після встановлення всіх обставин події” – повідомили у бригаді.

Разом з тим, російські бійці розповсюдили у мережі фейк про загибель українського військового під час боїв поблизу Шумів ще 4 квітня та приховування українським командуванням цього факту.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.