ВО “Свобода”: “Олександр Шевченко здійснив підкуп виборців на десятки мільйонів, наніс шкоду Церкві та вірі Христові” (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Політика

У вівторок, 6 квітня, відбулася позачергова сесія Івано-Франківської обласної ради.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На порядку денному – одне питання, а саме звернення обласної ради до президента, уряду та очільників правоохоронних органів, яке озвучив депутат фракції «За майбутнє» Микола Палійчук. Мова йде про підсумки довиборів народного депутата України по 87-му округу.

також читати: Кандидат у депутати по 87-му округу у місті Надвірна Олександр Шевченко закликає людей на «Майдан». А, ви підете? (відео+фото)

1) проведення об’єктивного розслідування фактів порушень посадовими особами та притягнення їх до відповідальності;
2) дати оцінку діям СБУ;
3) притягання до відповідальності осіб, які викрали виборчу документацію;

Депутати від фракції ПП «Європейська Солідарність» Роман Ткач та ВО «Свобода» Михайло Головчук піддали критиці звернення підготовлене фракцією «За майбутнє» та вказали, що кандидат у народні депутати України Олександр Шевченко під час проведення виборчої кампанії та під час встановлення результатів голосування допустив численні порушення, підкуп виборців на десятки мільйонів гривень.

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.