Вакцина Pfizer є у Івано-Франківську у приватних клініках (відео)

Здоров'я, Новини, Суспільство

У приватних клініках Івано-Франківська з’явилися вакцини, там роблять платні щеплення, в тому числі препаратом компанії «Pfizer». Про це в ефірі «4 каналу» заявив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на «RegioNews».

«У приватних клініках вже вакцинують за гроші. Тобто в приватних клініках Івано-Франківська вакцина з’явилася. У нас кажуть, що Pfizer є», – сказав мер.

Відповідаючи на запитання ведучої «Pfizer є в Івано-Франківську в приватних клініках?», Марцінків сказав: «У нас народ дуже підприємливий».

«По-моєму, 800 або 1000 грн (ціна однієї дози вакцини – ред.). Не буду стверджувати по грошах, але знаю, що такі факти є. Це вже така послуга, думаю, що по Україні в приватних клініках вже напевно такі послуги є», – зазначив міський голова.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.