У Франківську з переробленого пластику створюватимуть лавки для міста (відео)

Відео-новини, Економіка, Новини

Номенклатура виробництва Локомотиворемонтного заводу незабаром поповниться ще одним видом продукції. Заводчани спробують реалізувати громадську екоініціативу.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ТРК Вежа.

Її координаторка Наталія Гасюк стверджує, учасники екологічних акцій завжди сушать собі голову: куди дівати зібраний пластик та інший побутовий непотріб? Відтак вирішили зайнятися його вторинним переробленням, використовуючи потужності ЛРЗ.

Випуск нової продукції заводчани покладуть на чітку виробничу і технологічну основу. Буде здійснено контроль за постачанням та сортуванням вживаного пластику.

Також сформують графік його приймання для промислового перероблення. Між тим, ЛРЗ продовжує працювати у звичному робочому режимі.

Раніше його дирекція провела для «Укрзалізниці» презентацію виробничих можливостей щодо виготовлення нової колійної техніки та модернізації спеціального самохідного рухомого складу.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.