Довибори до Верховної Ради: у Надвірній спецназ СБУ оточив дільниці (відео)

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) з автоматами приїхали до Надвірної на Прикарпатті. У місті розташований виборчий округ №87.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ASPI news.

Люди заблокували окружну комісію, а правоохоронці прибули на місце події. Очевидці зафіксували все на відео та опублікували 1 квітня у “Фейсбуці”.

Зранку десятки мікроавтобусів зі включеними спецсигналами приїхали до Надвірної в супроводі автомобілів поліції. Містяни також помітили на вулицях міста співробітників СБУ в формі і з автоматами.

Місцеві жителі заблокували в будівлі членів окружної виборчої комісії. Люди перекрили вхід і не випускали тих, хто перебував всередині.

Дільниці, де переміг Василь Вірастюк, здають бюлетені і протоколи. На тих дільницях, де більшість нібито отримав Олександр Шевченко, відповідні документи здають неохоче.

Раніше окружна комісія припинила підрахунок голосів по округу №87 в Івано-Франківській області. Кандидат в нардепи Руслан Кошулинський ( “Свобода”) повідомив, що було безліч порушень і зажадав провести перевибори. З його слів, на дільницях підкуповували голоси.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.