Гроші через відеографа: до справи менеджерки “UA:Карпати” долучили десятки матеріали

Кримінал, Новини, Суспільство

У Івано-Франківському міському суді продовжився розгляд  кримінального провадження щодо менеджерки “UA: Карпати” Наталії Кияницької. Нагадаємо, що її обвинувачують у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 ККУ (одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Галицький Кореспондент.

31 березня, прокурор звернувся до суду із проханням долучити до матеріалів провадження багато різних документів. Зокрема, йдеться про протокол прийняття заяви про вчинення кримінального правопорушення від 12 жовтня 2020 року від Богдана Бучка, яка була подана в СБУ. У ній – інформація про вимагання коштів Наталею Кияницькою. Такий ж протокол від Михайла Романюка.

Так, долучили низку інших протоколів. В одному із них – інформація про те, що 3 листопада 2020 року Романюк згідно із вказівкою Кияницької передавав кошти у сумі 5000 грн через відеографа Романа Булелика.

Також на прохання прокурора до справи долучили багато інших документів,  флешок та експертиз. Один із них – протокол огляду обшуку, під час якого вилучили кошти із кабінету Кияницької. Уже на черговому засіданні перейдуть до вивчення матеріалів, зокрема відео.

Наступні засідання заплановані на 5 квітня 13 год. та 26 травня 9.30.

До слова: 3 грудня 2020 року до підозрюваної застосували запобіжний захід — тримання під вартою 60 днів (до 29 січня 2020 року включно). Водночас визначили розмір застави в межах 80 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 168 160 грн, які Наталія Кияницька внесла 4 грудня 2020 року, тож її звільнили з-під варти.

Потім працівники “Суспільного” збирали гроші на заставу для менеджерки, яку підозрюють у вимаганні хабарів.

А згодом стало відомо, що менеджерці “UA: Карпати” платитимуть зарплату.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.