Марцінків: Франківськ може бути в “червоній зоні” до 15 квітня

Здоров'я, Новини, Суспільство

Івано-Франківськ може залишитися в “червоній зоні” до 15 квітня.

Про це міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків сказав сьогодні, 1 квітня, у ефірі “Західного полюсу”, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Чи буде у нас скасована “червона зона” це питання до Уряду. Я думаю, що наступного тижня буде ще “червона” зона. Це мій прогноз. Надіємося на краще. Але я думаю, що ще наступний тиждень, зважаючи на вчорашнє рішення МОЗ про те, що ми залишаємося у “червноній зоні”, – зазначив Руслан Марцінків.

Втім, за його словами, всі показники показують, що місто давно вийшло з “червоної зони” та мало б перейти у “помаранчеву”.

“Просто є політичні речі, на мою думку, які не дозволяють Франківщині вийти з “червоної зони”. І це при тому, що міністр охорони здоровя постійно заявляє, що Франківщина виходить,але за оновленням МОЗ ми знову у “червоній”. Тому хотілось би, щоб з понеділка у нас було знято “червону зону”, але очікуємо що до 15 квітня область ще буде у ній. Це не наше рішення, це рішення Уряду і Кабінету міністрів”, – додав міський голова.

Крім того, сьогодні мер повідомив, що в лікарнях Франківська знову виникли проблеми з киснем.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.