В Івано-Франківську корумповані чиновиники та судді знищили унікальний науково – дослідний інститут (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

3 березня колектив Українського державного конструкторсько – технологічного інституту транспорту зібрався біля незаконно відчуженого Івано-Франківським окружним адміністративним судом приміщення.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Люди вимагали повернення викрадених у них представниками адміністративного суду особових справ, трудових книжок, бухгалтерських та архівних документів тощо, адже через такі злочинні дії представників «Фіміди», люди не можуть отримати заборговану зарплату, звільнитися та влаштуватися на іншу роботу, стати на облік у Центрі зайнятості та вийти на пенсію.

також читати: УДКТІагротранс, історія пограбування (відео+заява про злочин)

Нажаль представники суду вчергове грубо проігнорували працівників УДКТІагротранс так і не вийшовши до людей.

Наші кореспонденти поспілкувалися із працівниками державного підприємства, які стали заручниками злочинів, свавілля та неправомірних дій зі сторони Кабміну, Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, кримінальних елементів та прокуратури, які разом не дають людям відновити соціальну справедливість.

також читати: Прокуратура Івано-Франківської області намагається укрити резонансні злочини вчинені топ-корупціонерами України? (відео)

Серед інших ми поспілкувалися із Валентином Гаврилюком, який в УДКТІагротранс пройшов шлях від простого інженера до директора, будував унікальне підприємство, а тепер постраждав від незаконних дій представників суду. За словами пана Валентина корумповані чиновники та представники «Фіміди» знищили в Івано-Франківську унікальний науково-дослідний інститут аналогів, якому немає у цілій Україні. Здійснюючи такі дію людей суд позбавив роботи, викинув на вулицю та залишив без засобів існування.

також читати: ОБСЄ шоковане цинічним порушенням прав людини в Івано-Франківську (відео)

За інформацією Голос ІФ на території захопленого ДП УДКТІагротранс представники суду утворили ОСББ і планують зведення  багатоповерхового будинку. В Україні до грубого порушення прав людини та рейдерства людей у мантіях нікому із керівників держави немає діла. Цинізм та зневага до українців просто зашкалює.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.