Що таке справжня краса і які звички її вбивають

Здоров'я, Новини, Суспільство

Залишатися довше молодимми і красивими – це прагнення більшості людей, зокрема, жінок.

Іноді можна допуститись помилок і ними нашкодити гарному вигляду, розповіла нутриціологиня Христина Левченко в Instagram, пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

За її словами, справжня краса – це не про макіяж, брендові сукні і підбори. Натомість велику роль грає чиста, сяюча зсередини шкіра без прищів і подразнень, що не потребує тоналки і рум’ян, ясні блискучі очі без жовтизни і почервонінь, темних кіл, сильне волосся і міцні нігті без борозенок, білих плям, рівна постава, м’язовий тонус і адекватний % жирової тканини.

Красивий та здоровий вигляд може вбити недосип. Спати треба не менше 7 годин в темній в тихій прохолодній кімнаті. Використовувати беруші і маску на очі, якщо потрібно. Недостатньо води для організму також погано впливає на вигляд. Рафіновані вуглеводи, молочка і глютен відображають свій негативний вплив на шкірі. Від них треба відмовитися на 2 тижні і побачиш різницю в дзеркалі. Алкоголь також впливає негативно на красу людини.

Варто звернути увагу і на корисні жири та білки в організмі. Важливо, аби не було їх надлишку. Краса – це здоров’я. А здоров’я починається з харчування.

Для гарної фігури та самопочуття варто їсти достатньо білка. Цей компонент потрібен для росту і розвитку, допомагає рости і відновлюватися м’язам, бере участь в роботі імунітету і регулює безліч біохімічних реакцій, допомагає довго зберігати відчуття ситості.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.