У МОЗ розповіли, кого щеплюватимуть залишковими дозами вакцини

Здоров'я, Новини, Суспільство
Відповідно до змін до національного плану вакцинації, залишкові дози вакцини від коронавірусу в Україні зможуть отримати публічні і громадські діячі, серед яких – учасники бойових дій та політики.
Про це пише пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на МОЗ.

В Україні залишковими дозами вакцини від коронавірусу планують щеплювати публічних і громадських діячів, до яких віднесені учасники бойових дій, народні депутати, чиновники, лікарі, представники релігійних організацій, письменники, журналісти, спортсмени, музиканти та інші діячі культури.

Про це у п’ятницю, 12 березня, заявив головний санітарний лікар і заступник міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко, коментуючи зміни до національного плану вакцинації від COVID-19 щодо щеплення публічних осіб і громадських діячів. Як уточнили у пресслужбі Центру громадського здоров’я України, претендувати на надлишкові дози вакцини можуть діячі культури, старші 60 років. Щеплення будуть здійснюватися безкоштовно і на добровільній основі.

Список таких осіб, за словами Ляшка, будуть формувати регіональні департаменти охорони здоров’я та пресслужби облдержадміністрацій, передає агентство “Інтерфакс-Україна”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.