У Бурштині реконструюють приймальне відділення лікарні (відео)

Здоров'я, Новини, Суспільство

В Івано-Франківській області продовжується реалізація програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у сфері охорони здоров’я.

Про це пише щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ІФ ОДА.

Завдяки цьому проєкту у Бурштині реконструюють приймальне відділення КНП «Бурштинська центральна міська лікарня» під приймальне відділення екстреної невідкладної медичної допомоги.

Програма, з-поміж іншого, передбачає масштабну розбудову медичної інфраструктури Прикарпаття.

Важливо зазначити, що будівельна готовність вказаного об’єкта – 87%. Виконані демонтажні роботи, встановлені системи вентиляції, протипожежне оповіщення, внутрішні опоряджувальні та сантехнічні роботи. Також частково замінені системи водопостачання й каналізації, опалення, вікна та двері, проведений монтаж електричних мереж та встановлений інвентар.

Тож для завершення реконструкції цього об’єкту необхідно завершити внутрішні опоряджувальні роботи, зокрема, електричні, сантехнічні та благоустрій навколишньої території. Задля цього з Державного бюджету було спрямовано 8,7 млн грн, з місцевого – 3,4 млн гривень.

«Завдяки проєкту «Велике будівництво» на Прикарпатті вдасться покращити медичне обслуговування населення. Це надзвичайно актуально у сьогоднішній непростій ситуації, пов’язаній із захворюваністю на коронавірус. Ми продовжуємо реконструкцію приймальних відділень лікарень», – зазначив Андрій Бойчук.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.