Укрзалізниця призупиняє продаж квитків на потяги до Івано-Франківщини

Здоров'я, Новини, Суспільство

“Укрзалізниця” у зв’язку із карантинними обмеженнями із 26 лютого призупиняє продаж квитків на поїзди, що прямують до Івано-Франківщини та зворотно.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням пресслужба УЗ.

“Реагуючи на епідеміологічну ситуацію, що склалася в Івано-Франківській області, Укрзалізниця з 00 год 00 хв 26 лютого до 12 березня 2021 року призупиняє продаж квитків у напрямку населених пунктів Івано-Франківщини та у зворотному напрямку. Продаж проїзних документів буде відновлено відразу після поліпшення епідеміологічної ситуації в регіоні”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для пасажирів, які придбали квитки раніше, УЗ разом із Міністерством інфраструктури опрацьовує механізм, який дасть змогу пасажирам безпечно дістатися місць призначення.

Водночас Укрзалізниця розширює можливості для повернення квитків: пасажири, які через карантинні обставини будуть змушені змінити свої плани, зможуть зручно та безпечно повернути квитки у будь-якій залізничній касі країни, при цьому їм буде відшкодовано повну вартість квитка. Повернути квитки можна упродовж 30 днів, починаючи з 26 лютого.

В УЗ зазначили, що 24 – 25 лютого всі поїзди прямуватимуть за розкладом.

“У продажу наявні ще понад 4000 квитків на 15 рейсів з Івано-Франківщини й за потреби будуть надані додаткові вагони, щоб дати змогу максимально безпечно покинути регіон тим, хто вже запланував подорож”, – додали у пресслужбі УЗ.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.