«Нафтогаз»: вартість газу на березень

Новини, Суспільство

Газорозподільча компанія «Нафтогаз України» у березні зберегла для своїх клієнтів одну з найвигідніших цін на ринку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

Ціна на природний газ у березні для побутових споживачів у рамках тарифного плану «Місячний» становитиме 6,86 грн/куб.м із ПДВ, без вартості розподілу (доставлення), повідомляють у компанії.

Клієнти ГК «Нафтогаз України» у березні отримуватимуть газ за нижчою ціною, ніж рекомендована урядом гранична вартість. Для клієнтів, які оформили тарифний план «Річний» минулого року, вартість газу не зміниться і складе 4,73 грн, 5,24 грн та 6,45 грн за куб. м, відповідно до умов договорів.

Зазначимо, що гранична ціна на газ з 1 лютого 2021 року на період дії карантину, але не довше ніж до 31 березня 2021 року регулюється постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2021 р. № 25 і становить 6,99 грн/куб.м.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.