У Франківську затримали молодика, який поцупив у дівчини телефон за 50 тисяч гривень

Кримінал, Новини

Пригода сталася у День закоханих.

У Франківську затримали в порядку ст. 208 КПК України 25-річного мешканця обласного центру, який 14 лютого 2021 року вирвав із рук потерпілої мобільний телефон, повідомляє прокуратура області, повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“Після пограбування зловмисник з місця вчинення кримінального правопорушення втік, а викраденим розпорядився на власний розсуд, спричинивши матеріальну шкоду на загальну суму 50 тис. грн”, – йдеться у повідомленні.

Наразі затриманому повідомили про підозру в учиненні грабежу, поєднаного з насильством (ч. 2 ст. 186 КК України), та скеровали до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудові розслідування у кримінальних провадженнях під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури здійснюють слідчі Івано-Франківського ВП ГУ НП в області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.