Через негоду на Прикарпатті майже 50 сіл без сполучення

Новини, Суспільство

Станом на 6:00 15-го лютого на Прикарпатті повністю відсутнє сполучення до 48 населених пунктів, ще до 12-ти – частково.

Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту облдержадміністрації, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

Повністю заблоковані такі населені пункти:

  • п’ять сіл в напрямку Коломиї: Джурків, Назірна, Хоросно, Сідлище, Мала Кам’янка.
  • 11 сіл в напрямку Городенки: Слобідка,Уніж, Монастирок, Семенівка, Семаківці, Михальче, Чортовець, Рогиня, Острівець, Михальче, Білка.
  • 14 сіл в напрямку Галича: Ганівці, Острів, Суботів, Демешківці, Німшин, Поплавники, Дорогів, Колодіїв, Бишів, Сарники, Діброва, Озеряни, Слобода, Різдвяни.
  • 13 сіл в в напрямку Тлумача: Ісаків, Петрів, Сокирчин, Делева, Долина, Герасимів, Яківка, Жуків, Прибилів, Гостів, Будзин, Мостище, Луг.
  • п’ять сіл в напрямку Снятина: Бучачки, Трофанівка, Кулачківці, Хом’яківка, Балинці.

Частково відсутнє сполучення до 12-ти населених пунктів: Стецева та Стецівка (напрямок Снятин), Городниця, Передівання, Поточище, Лука та Хвалибога (напрямок Городенка), Узин та Добровляни (напрямок Івано-Франківськ), Глибоке, Хмелівка та хутір Рубань (напрямок Богородчани).

Нагадаємо, четвертий день поспіль на двох автошляхах Прикарпаття через негоду обмежений рух транспорту. Зокрема, на дорогах регіонального значення Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський на ділянці від Городенки до межі Тернопільської області та Р-20 Снятин-Тязів на ділянці Снятин – Городенка.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.