Рятувальники на снігоболотоході “Богун” допомогли вчасно потрапити хворому чоловікові на процедуру гемодіалізу в медичний заклад (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

12 лютого о 17:20 до операвно-координаційного центру УДСНС в області поступило повідомлення про те, що в селі Далишево Чернелицької ТГ, Коломийського район проживає ваажкохворий чоловік 1943 року народження в якого тяжка хвороба нирок.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Управління ДСНС України в івано-Франківській області.

На ранок 13 лютого в нього заплановано проведення чергового гемодіалізу в Городенківській ЦРЛ. Під’їзд до вказаного населеного пункту відсутній через снігові замети. Рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №13 на снігоболотоході «БОГУН» транспортували чоловіка до медичного закладу.

Подробиці у сюжеті ДСНС:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.