Вечірній Івано-Франківськ, сніг, завірюха, прогноз погоди та День святого Валентина (відео+інфографіка)

Новини, Суспільство, Туризм

У Івано-Франківську морозно та сніжно, останніх кілька днів сильні вітри супроводжують містян, як обласного центру так і області. Завірюха закручує сніг розвіюючи його по дахах будинків та дорогами міста.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

В неділю у Івано-Франківську протягом усього дня погода буде похмурою. Удень та ввечері йтиме сніг, який поступово послабшає, збережеться вітр та завірюхи.

За народним прогнозом

: Цього дня вшановується пам’ять святителя Микити, затвірника Печерського. У народі святий Микита вшановується як охоронець від пожеж, блискавок і засухи. Наші пращури помітили: якщо вдень 13 лютого з’явиться іній, то снігу в ніч на 14-е не буде, а якщо сніг все ж випадав, готувались до відлиги. Якщо цього дня посилювався вітер, вважалось, що він буде ставати все сильнішим, поки не перетвориться на буран.

У неділю День Святого Валентина, свято усіх закоханих, ото ж бо не забудьте поздоровити свої другі половинки, усіх кого ви любите та кохаєте.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.