На Прикарпатті знову протестували проти підвищення тарифів

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство

 Прикарпатті поновилися протести проти підвищення тарифів за комунальні послуги. Цього разу мирну акцію провели у Верховині.

Горяни організували масовий протест біля адмінбудинку районної ради та райдержадміністрації.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ТРК “РАІ”.

Протестанти написали звернення до уряду та президента, аби врегулювати тарифи. Чиновники невдоволення громадян розуміють. Адже окрім підняття тарифів ще й скасували пільги.

Нагадаємо, протести проти високих цін на блакитне паливо тривають вже місяць по всій Україні. Також 9 лютого між Кабінетом Міністрів та Асоціацією міст України підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та гарячої води.

Тариф на тепло та гарячу воду для населення до кінця опалювального сезону не зростатиме, а підприємства комунальної теплоенергетики отримають природний газ в обсягах, що забезпечить стале проходження опалювального.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.