Народний артист України, ветеран ОВС та колишній “афганець” Володимир Коваленко потребує нашої допомоги (фото)

Здоров'я, Новини, Суспільство

Голова Івано-Франківської обласної організації ветеранів органів внутрішніх справ, народний артист України Володимир Коваленко потрапив у біду: медики виявили в нього рецидив онкологічної хвороби.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ

Колишній «афганець», учасник бойових дій і відомий виконавець патріотичних пісень мужньо бореться зі своїм недугом і водночас потребує не тільки нашої моральної підтримки, а й допомоги на лікування.

Володимир Олексійович завжди відгукувався на чужу біду, допомагав потребуючим людям, чим міг, тож, шановні друзі, допоможемо і йому.

Переказувати кошти можна на картку Приватбанку 4731 2196 1339 5197

Асоціація ветеранів органів внутрішніх справ України, рідні, друзі, побратими бажають Володимирові Олексійовичу якнайшвидшого одужання!

May be an image of Volodumur Kovalenko

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.