Ще одна партія висуває свого кандидата на довиборах в одному з округів Прикарпаття

Новини, Політика, Суспільство

Руслан Марцінків разом з головами територіальних громад Ланчина, Косова, Солотвина, Долини та Калуша вирішили висунути кандидата на довиборах по 87 округу.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт Руслана Марцінківа.

Представники “Свободи” зібрали кошти, щоб організувати виборчу кампанію та внести заставу для свого кандидата Руслана Кошулинського.

“Лідери громад розуміють, що в політиці, як і в решті буденних справ, говорить що робити той, хто платить за послугу. Тому вибори на Прикарпатті перетворяться на боротьбу олігархів і людей. Олігархи уже активно включилися у фінансування виборчих кампаній своїх кандидатів – це очевидно. Тож щоб запустити процес збору грошей на виборчу кампанію єдиного кандидата від людей, голови громад вирішили фінансово допомогти з реєстрацією Руслана Кошулинського. Адже всі розуміють, що від фінансової спроможності залежить, чи переможуть кандидати, яких ведуть олігархи, чи здобуде перемогу кандидат від людей. Відтак, спільними зусиллями зібрали необхідну суму для виборчої застави. Тепер – справа за формальностями: офіційним висунення кандидата та реєстрацією виборчого фонду”, – йдеться у повідомленні.

Довідка від Голос ІФ:

Народний депутат України 7 скликання, екс-віце-спікер ВРУ. Депутат Львівської обласної ради 7 скликання. Депутат Львівської міської ради 6 скликання.

На місцевих виборах 2020 року обраний депутатом Львівської міської ради від ВО “Свобода”.

У вересні 2020 року зареєстрований кандидатом на посаду голови Львівської ОТГ від ВО “Свобода”.

Під час карантинних обмежень навесні 2020-го гречкосіяв, передавав препарати, засоби індивідуального захисту та медобладнання лікарням, а також книги.

У 2019 році балотувався на посаду Президента України від ВО “Свобода” як її член. Того ж року балотувався до Верховної Ради від ВО “Свобода” (“Об’єднаних націоналістів”) 5 номером у списку як член партії. Партія не пройшла до парламенту.

Із 2015 року є депутатом Львівської обласної ради, перший кандидат від ВО “Свобода”.

У 2015 році балотувався на посаду Львівського міського голови від тієї ж партії, вийшов у другий тур.

У 2014 році балотувався до Верховної Ради 8 скликання другим номером у списку “Свободи”. Не був обраний до парламенту.

У 2014 році, під час “Революції Гідності”, зібрав народних депутатів на засідання Верховної Ради для припинення протистояння.

З 2012 по 2014 рік – народний депутат 7 скликання від ВО “Свобода”, 12 номер у списку. Під час виборів 2012 року обіймав посаду голови виборчого штабу ВО “Свобода”. Впродовж депутатства був віце-спікером Верховної Ради України. У 2012-2014 роках відвідав 97% засідань парламенту, згідно з даними електронної реєстрації та 99% засідань, згідно з даними письмової реєстрації.

Не надав біографію, список помічників депутата та приймалень на прохання Руху ЧЕСНО у 2012 році.

У 2010 році був обраний депутатом Львівської міської ради за списком ВО “Свобода”, був головою відповідної фракції та членом бюджетної комісії. Був прогульником засідань комісій Львівської міської ради 6 скликання.

З 2008 року є заступником голови партії Свобода. Член СНПУ (далі – ВО “Свобода”) з 1996 року.

У 2006 та 2007 роках балотувався до Верховної Ради України за списком ВО “Свобода”.

Співзасновник благодійного фонду “Світанок свободи”.

Закінчив Тернопільський державний економічний університет за напрямом “право”.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області призначено проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі (ОВО) № 87.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримай незалежний медійний проект – одна кава – 30 гривень – дозволять нам працювати для Вас!
ПриватБанк 4246 0010 0028 2636 Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Голос».

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.