Скандал у “Галицькій лікарні”, жінку попри рішення суду та відкриті кримінальні провадження не поновлюють на посаді (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Кримінал, Новини, Суспільство

Любов Дзюбінська лікар -біолог «Галицької лікарні» незважаючи на рішення судів та порушенні кримінальні провадження за невиконання цих рішень не може поновитися на посаді виконуючої обов’язків завідуючої клінічної лабораторії.

У перепитіях цієї заплутаної історії розбиралися кореспонденти щоденної онлайн – газети Голос ІФ.

З 2006 року і по нинішній час пані Любов працює у КЗ «Галицька ЦРЛ», зараз КНП «Галицька лікарня». У березні 2006 року Любов Дзюбінська була призначена на посаду лаборанта з виконанням обов’язків завідуючої лабораторії лікарні.

також читати: В Івано-Франківську молода жінка через лікарську помилку може стати інвалідом? (відео+документи)

В 2010 році коли пані Любов перебувала у декретній відпустці по догляду за дитиною -інвалідом її було незаконно переведено на нижчу посаду біолога.

За словами пані Любові на роботі через особисті неприязні стосунки від колишнього головного лікаря Галицької ЦРЛ Любомира Журавецького вона зазнавала утисків, їй виносилися незаконні догани та переведення на нижчі посади, постійно здійснювався моральний тиск.

У зв’язку із цим пані Любов Дзюбинська неодноразово для поновлення своїх прав зверталася до судових інстанцій різних рівнів. Згідно із рішеннями який керівництво Галицької ЦРЛ повинно було поновити пані Любов на попередній посаді. Однак рішення судів не виконувалося і тому Любов Дзюбинська із заявами про злочин була змушена звернутися до поліції.

також читати: Таємні призначення у Франківській медицині та “ковідні гроші” (відео+фото+документ)

На даний час Галицьким ВП за процесуальним керівництвом Тисменицької прокуратури розслідується кримінальне провадження за ст.ст. 172, 175, 364, 382 КК України.

Головний лікар «Галицької лікарні» Володимир Крупа повідомив, що він потрапив у певну колізійну ситуацію і не знає яке йому прийняти рішення, адже на посаді завідувача клінічної лабораторії вже кілька років поспіль працює інша людина.

Редакція щоденної онлайн – газети Голос ІФ буде уважно стежити за вирішенням конфліктної ситуації довкола «Галицької лікарні» про що інформуватимете наших читачів та глядачів.

Подробиці у сюжеті від

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримай незалежний медійний проект – одна кава – 30 гривень – дозволять нам працювати для Вас!
ПриватБанк 4246 0010 0028 2636 Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Голос».

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.