В Івано-Франківську молода жінка через лікарську помилку може стати інвалідом? (відео+документи)

Відео-новини, Здоров'я, Кримінал, Новини, Суспільство

В березні 2020 року Олександра Клюба із хронічним гайморитом звернулася до ЦМКЛ в місті Івано-Франківську.

Про це  передає щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Після обстеження лікарі медичного закладу виявили у молодої жінки запалення фронтальної пазухи та запропонували оперативне втручання (операцію), яке за їх словами було нескладне і мало зайняти не більше 10 хвилин.

У наслідок проведеної операції стан здоров’я Олександри значно погіршився і тому вона звернулася за медичною допомогою до Обласної клінічної лікарні. Після проходження в ОКЛ лікування Олександра Клюба зі скаргою звернулася до Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА, які у висновку за результатами клініко – експертної оцінки визнали в діях працівників ЦМКЛ лікарську помилку.

29 квітня 2020 року Івано-Франківським відділом поліції по факту неналежного виконання медичними працівниками КНП «Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради» своїх професійних обов’язків чи несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки було відкрите кримінальне провадження за ст. 140 ч. 1 КК України.

Кореспонденти Голос ІФ поспілкувалися із адміністрацією ЦМКЛ, які запевнили журналістів, що лікарі зробили усе від них залежне аби вилікувати жінку. В даний час слідчим відділом Івано-Франківського ВП проводиться досудова перевірка.

В даний час слідчим відділом Івано-Франківського ВП проводиться розслідування по справі.

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.