Таємні призначення у Франківській медицині та “ковідні гроші” (відео+фото+документ)

Відео-новини, Здоров'я, історія медицини, Кримінал, Новини, Суспільство

Вже кілька років поспіль медицину Прикарпаття лихоманить, її потрясають корупційні скандали пов’язані із сумнівними призначеннями очільників медичної галузі, непрозорими закупівлями медикаментів та медичного обладнання.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Такий стан медичної системи не може не відбитися і на роботі закладів з охорони здоров’я, а від так і на професіоналізмі самих медиків та якості наданих послуг.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не встигла медицина області відійти від непрозорого призначення на посаду директора департаменту ДОЗ Івано-Франківської ОДА Ігоря Дмитренка, як на горизонті назріває новий скандал із непрозорим, незрозумілим, а відтак і сумнівним призначенням виконувача обов’язків директора КНП «Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради», колишнього очільника ДОЗ Івано-Франківської ОДА, за яким тягнеться довгий корупційний шлейф – Миколи Стовбана.

також читати: Миколу Стовбана звільнили з посади директора департаменту охорони здоров’я ОДА

Отож журналісти Голос ІФ вирішили розібратися у всіх перипетіях, які не дають нормально працювати медицині області та можуть зруйнувати стабільність у роботі такого важливого під час світової пандемії закладу, як «Обласна клінічна інфекційна лікарня».

Наперед скажемо, що керівник ДОЗ Івано-Франківської області Ігор Дмитренко та в.о. директора КНП «Іваано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради» Микола Стовбан не захотіли піти на контакт із пресою та громадськістю, що лишній раз підтверджує, що їм є що приховувати від людей.

також читати: Медичний «Спрут» Прикарпаття

Однак на відміну від чоловіків -керівників нам все ж таки вдалося поспілкуватися із заступницею директора КНП «Іваано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради», депутаткою Івано-Франківської обласної ради Наталією Дьоміною, яка надала знімальній групі компетентні, ґрунтовні та вичерпні відповіді на болючі питання у роботі медицини та закладу зокрема.

також читати: Медицину Прикарпаття знову «лихоманить»

Ми кілька разів намагалися домовитись зустрітися із керівником ДОЗ Ігорем Дмитренком та в.о. директора КНП «Іваано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради» Миколою Стовбаном, однак дізнавшись про тему розмови чоловіки перестали піднімати слухавку.

Журналісти у зв’язку із небажанням директора ДОЗ області Ігоря Дмитренка спілкуватися із журналістами направили йому офіційний інформаційний запит.

Редакція Голос ІФ сподівається, що новопризначений голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук зверне увагу на роботу керівників медицини області та наведе лад із корупційним «болотом», у медичній галузі області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.