«Коли гори – це робота». У Калуші відкриється фотовиставка Василя Фіцака

Новини, Суспільство, Туризм

Гостей та мешканців Калуша запрошують відвідати фотовиставку «Коли гори це робота» Василя Фіцака. Виставка триватиме – місяць.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на комунальний заклад “Музейно-виставковий центр Калуської міської ради”.

У свій День народження відомий прикарпатський рятувальник Василь Фіцак презентує персональну фотовиставку про роботу у горах.

Відкриття виставки відбудеться 12 лютого о 17:30, за адресою: м. Калуш, вул. Шевченка, 9 (приміщення Краєзнавчого музею Калущини).

“Увага! Просимо дотримуватися карантинних вимог у зв’язку із складною епідеміологічною ситуацією. У зв’язку з обмежувальними карантинними заходами тривалість виставки може бути змінено”, – йдеться у дописі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримай незалежний медійний проект – одна кава – 30 гривень – дозволять нам працювати для Вас!
ПриватБанк 4246 0010 0028 2636 Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Голос».

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.