Марцінків потрапив до лікарнів ліка: мер Франківська розповів, як його лікують від бронхіту (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків потрапив до лікарні з бронхітом.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Поки очільник міста перебуває на лікарняному він записав відео з терапевтичного відділення і розповів, як проходить його лікування та яка ситуація з кількістю хворих.

“Я є в терапевтичному відділенні. Ви знаєте, що я лікуюся від бронхіту, від пневмонії. Але це відділення є особливим тому, що тут з перших днів епідемії перебувають ковідні хворі. Я хочу подякувати в першу чергу нашим медикам, низько вклонитися”, – відзначив Руслан Марцінків.

Він додав, що на щастя, колапсу зі збільшенням кількості хворих на ковід не спостерігається.

“На сьогоднішній день ми спостерігаємо лише незначне збільшення пацієнтів. За вчорашній день в Центральну міську клінічну лікарню поступило всього 5 пацієнтів з коронавірусною хворобою. Значного росту ми не спостерігаємо, щоб було дійсно перевантажено і не було вільних місць”, – відзначила Любов Лосюк, завідувач терапевтичного відділення ЦМКЛ.

Проте, зазначають і лікарні, значно збільшилась кількість пацієнтів з важким перебігом коронавірусу. Ймовірно, це обумовлено тим, що пацієнти запізно звертаються за медичною допомогою або займаються самолікуванням.

“Бачите, що є незначне зростання хворих. Але такої проблеми, як пишуть в Інтернеті, що ліжка на коридорах стоять – то такого нема. Дякую лікарям за роботу, дякую від себе, що мене добре прокапали. Бажаю всім міцного здоров’я”, – додав міський голова.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримай незалежний медійний проект – одна кава – 30 гривень – дозволять нам працювати для Вас!
ПриватБанк 4246 0010 0028 2636 Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання «Голос».

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.