З лютого змінять організацію руху великогабаритного транспорту в Рогатині (схема)

Новини, Суспільство

Водіїв попереджають про зміну в організації руху великовагового та великогабаритного транспорту в Рогатині.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

З 1 лютого 2021 року вносяться зміни в схему організації дорожнього руху та вводиться обмеження на рух великовагового та великогабаритного транспорту на ділянці автомобільної дороги загального користування державного значення Н-09 Мукачево – Львів, км 375+400 – км 376+475, що пролягає вулицею Галицька через місто Рогатин, а саме:

– рух вантажного транспорту (понад 10 т) зі сторони міста Івано-Франківськ у напрямку міста Львів спрямовується вулицями: Галицька (до відділку поліції) – Д. Галицького – С. Бандери – виїзд на вул. Т. Шевченка – М. Шашкевича – продовження по вул. Галицькій;

– рух вантажного транспорту (понад 10 т.) зі сторони міста Львова у напрямку міста Івано-Франківськ спрямовується зворотнім маршрутом: Галицька – М. Шашкевича – Т. Шевченка – С. Бандери – Д. Галицького – продовження вул. Галицькою.

“Просимо водіїв великовагового та великогабаритного транспорту звернути увагу на зміни, заздалегідь спланувати свій маршрут та дотримуватись наявних засобів регулювання дорожнього руху (вимог дорожніх знаків)”, – йдеться у дописі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.