Злочинне безчинство!!! Корумповані чиновники та судді позбавили працівників цілого інституту роботи, зарплати та пенсії (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

У січні 2021 року юрисконсульт Володимир Родчук за дорученням Українського державного конструкторсько – технологічного інституту транспорту АПК України, що в місті Івано-Франківську звернувся до поліції із заявами про злочин за фактами крадіжки бухгалтерських, кадрових документів та трудових книжок посадовими особами Івано-Франківського окружного адміністративного суду, а також за службову недбалість ліквідатора інституту Антона Гребенюка.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

В результаті слідчим відділом поліції відкрито кримінальні провадження за ст.ст. 357 ч.1 та 367 ч.1 КК України, проводяться слідчі дії.

Одночасно у Івано-Франківському міському суді триває слухання за позовом Володимира Родчука в інтересах трудового колективу інституту щодо виплати заборгованої за останні роки заробітної плати його працівникам.

За ініціативою трудового колективу інституту відносно вищих посадових осіб Кабінету міністрів України, колишніх та теперішніх посадовців Івано-Франківського окружного адміністративного суду за незаконну передачу на основі підроблених документів майнового комплексу УДКТІагротранс до судової адміністрації, в ДБР України відкрито та розслідується кілька кримінальних проваджень.

У результаті злочинних дій вищих посадових осіб Кабміну, окружного адміністративного суду та мешканця ОРДЛО Валерія Горлова, який у 2016 році підробив документи, печатку інституту державі та працівникам підприємства завдано збитки у особливо великих розмірах. Дії вказаних осіб мають ознаки організованого злочинного угрупування з міжнародними зв’язками.

Представники УДКТІагротранс у своїй боротьбі за трудові права людей мають тісний контакт з правозахисниками та ведуть перемовини з міжнародно-правовими організаціями такими, як ОБСЄ та ООН.

Юристи інституту готують доказову базу та будуть звертатися до ДБР України із заявами про злочин стосовно злочинної бездіяльності представників Міністерства розвитку економіки та сільського господарства, які не реагують на звернення трудового колективу УДКТІагротранс щодо вжиття невідкладних заходів щодо поновлення порушених трудових прав людей, які п’ять років поспіль залишилися поза правовим полем, позбавлені Конституційного права на працю, отримання заробітної плати, пенсії та соціальних гарантій.

Правда обов’язково переможе, злочинці понесуть справедливе покарання за поневіряння людей!

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.