До 30 січня «Прикарпаття» тренуватиметься в Івано-Франківську (відео)

Відео-новини, Новини

Минулого тижня Команда рідного краю розпочала підготовку до весняної частини сезону.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сайт ФК Прикарпаття.

Після проведеного медогляду кілька днів футболісти займалися здебільшого біговою роботою, а вже з понеділка перейшли на поле “Хет-трик Арени”.

Саме тут – на штучному газоні “Прикарпаття” щодня тренуватиметься до початку першого навчально-тренувального збору.

Найближчої середи, 27 січня, іванофранківці проведуть контрольний поєдинок (поч. 14:00). Суперником стане лідер Першої ліги – волочиський “Агробізнес”, для якого це також буде перший спаринг під час зимового міжсезоння. А вже 30 січня підопічні Руслана Мостового вирушать до Моршина, де впродовж двох тижнів повноцінно готуватимуться на базі ФК “Скала”.

Одразу після повернення з першого збору 13 лютого “Прикарпаття” зустрінеться з тернопільською “Нивою”. Цей спаринг також відбудеться в Івано-Франківську на “Хет-трик Арені”. Відзначимо, що на перегляді у Команді рідного краю перебувають чимало молодих футболістів з молодіжних складів U-18 та U-19.

Місце проведення другого лютневого НТЗ поки не визначене – все залежатиме від погодних умов та потенційних спаринг-партнерів. Нагадаємо, що весняна частина сезону для “Прикарпаття” розпочнеться 12 березня – виїзним матчем перенесеного 1-го туру чемпіонату з “Гірником-Спорт”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.