На Прикарпатті державі повернуть землю вартістю понад 23 мільйони

Економіка, Новини, Політика

На Прикарпатті за втручання прокуратури товариство поверне державі 28 га землі вартістю понад 23 млн грн.

Про це повідомляють в Івано-Франківській обласній прокуратурі, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Суд задовольнив позов Івано-Франківської обласної прокуратури, зобов’язавши товариство сплатити понад 900 тис. грн заборгованості за користування землею та повернути державі земельну ділянку вартістю майже 23 млн грн площею понад 28 га.

Прокуратурою встановлено, а рішенням суду підтверджено, що товариство систематично порушувало свої зобов’язання щодо своєчасності та повноти внесення орендної плати за користування земельною ділянкою, що спричинило заборгованість перед державним бюджетом.

Як наслідок, прокуратура звернулася до суду із позовом про стягнення заборгованості, розірвання договору оренди та повернення земельної ділянки у державну власність, який задоволено в повному обсязі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.