23 січня в Україні оголосили день жалоби

Новини, Суспільство

У суботу, 23 січня, в Україні оголосять день жалоби на загальнодержавному рівні за загиблими у пожежі в Харкові.

Про це розповів на брифінгу в Харкові президент Володимир Зеленський, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на Слово і Діло.

За його словами, він підпише відповідний указ.

«Ще раз висловлюю свої співчуття усім рідним та близьким загиблих, усім харків’янам. Я підпишу указ, і завтра буде день трауру на державному рівні», – сказав Зеленський.

Рятувальники повідомили про 15 жертв та п’ятьох постраждалих. Кабмін на доручення президента створив спецкомісію для розслідування трагедії.

Пізніше глава Нацполіції Ігор Клименко заявив, що ймовірною причиною смертельної пожежі могли стати ремонтні роботи газового обладнання, які саме проводилися у будівлі.

Також відомо, що п’ятеро постраждалих під час пожежі в харківському будинку для літніх людей продовжують отримувати необхідну медичну допомогу. В одного чоловіка – сильні опіки, троє – в задовільному стані. Ще одному чоловікові вдалося зняти загрозу отруєння чадним газом.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.