“Я зам міністра, забери руки”: як Немилостивий намагався втекти від поліцейських (відео)

Відео-новини, Кримінал

Пізно вночі, 21 січня, на вулиці Жилянській, екіпаж київських патрульних зупинив автомобіль Mercedes. Нетверезий водій порушив правила дорожнього руху.

Про це повідомляє щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на патрульну поліцію України.

Як пізніше стало відомо за кермом Mercedes сидів заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталій Немилостивий. Він не лише їздив нетверезим по Києву, а й зчепився з патрульними поліціянтами та хвалився своєю посадою, коли його зупинили.

Інспектори запропонували Немилостивому пройти алкотест, але той відмовився. Натомість керманич повідомив інспекторам, що він – заступник міністра, а також пред’явив відповідне посвідчення підтвердження своєї посади разом із документами для керування транспортним засобом.

Під час з’ясування усіх обставин справи, водій підійшов до патрульних, закинув до салону службового автомобіля ключі від свого авто та повідомив, що він йде з місця. Патрульні сказали водієві залишатися на місці, однак той не реагував. Натомість чоловік почав погрожувати посадою, штовхати патрульних та шарпати їх за форму. У відповідь патрульні застосували до громадянина кайданки.

“Подивіться на поведінку цього «зам міністра» – представника правлячої олігархії, йому просто смішно, він може дозволити собі їхати п’яним, кинути ключі й сказати поліції “займайтеся, а я пішов”, – прокоментував народний депутат Юрій Левченко.

Адміністративні матеріали у цій справі направили до суду.

Патрульні зазначили, що “фрази “я заступник міністра”, “а ви знаєте, хто мій дядько”, “поговоріть по телефону” та подібне ніяк не діє на патрульну поліцію”, бо існує закон і відповідальність за порушення.

Відео: сайт “Обозреватель”

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.