В Івано-Франківську з березня пасажирів у яких немає «Галки» будуть штрафувати

Новини, Суспільство

Франківці отримали понад 80 тисяч карток «Галка».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ  з посиланням на PRO.te.ua.

На сьогодні мешканці Івано-Франківська отримали вже понад 80 тисяч різних видів карток «Галка». Це і загальні, і персоніфіковані, і учнівські, і пільгові, і студентські.

Попори це ще 5 тисяч тих, хто замовив картку «Галка» не забрали її. А даремно. Адже вже з 1 березня всі пасажири у комунальному транспорті повинні будуть обов’язково валідувати цю картку. І пільговий проїзд буде можливим лише при її наявності.

Також з березня КП «Електроавтотранс» посилить роботу контролерів. Якщо контролери з’ясують, що поїздка не була оплачено, вона будуть видавати свій квиток. Який значно дорожчий і прирівнюється до штрафу.

Введення системи електронного квитка дозволить контролювати кількість пільговиків і, відповідно, компенсувати витрати перевізника, – вважає міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Для учасників бойових дій і осіб з інвалідністю, які проживають не на території міської громади будуть дійсними звичайні посвідчення.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.