Найпопулярніші місця відпочинку франківчан: озеро, парк та пам’ятник Степану Бандері (відео+фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Кореспонденти Голос ІФ у неділю 17 січня відвідали улюблені місця відпочинку франківчан.

Незважаючи на пандемію та локдаун люди разом з дітьми масово пішли у парк ім. Тараса Шевченка, міське озеро, а хто немає такої можливості шукають зимових розваг у своїх мікрорайонах. А, чим ми гірші від пана Зеленського та інших товстосумів, які відпочивають у «Буковелі», зрештою ми ж усі –«президенти»?

На міському озері відпочивають більш дорослі франківчани, батьки ж з дітьми віддають перевагу гірці у пару ім. Тараса Шевченка. Дітки на санчатах, підручних засобах, а іноді й просто на п’ятій точці весело з’їжджають з гірки, дитячій сміх лунає на весь парк. Від цього і стороннім перехожим стає веселіше та тепліше на душі, на якийсь час забуваються життєві проблеми та захмарні тарифи на комірне. Не забули дітки та їх батьки і за безпритульного песик, якому облаштували місце для відпочинку та ночівлі.

Про дорослих людей, які потрапили у скруту потурбувалася ДСНС в Івано-Франківській області розгорнувши мобільний пункт обігріву, в якому чергують привітні бійці – рятувальники з якими поспілкувалися наші кореспонденти.

У мікрорайоні вул. Коновальця діти вже кілька років поспіль використовують пам’ятник провідника нації Степана Бандери у якості гірки. І тут Степан Андрійович мусить віддуватися за сучасних нащадків «націоналістів», які багато говорять про українські цінності, патріотизм , захист людини та дитини, а насправді не зробили у мікрорайонах Франківська ні підземні парковки, ні скейт –парки, не зробили і елементарне, не залили площадки для гри у хокей, не збудували гірок для розваг підростаючого покоління.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.