Франківськ отримав серйозний грант на ремонт Синагоги

Новини, Суспільство

Фінансування проєкту здійснюватиметься в рамках Програми транскордонного співробітництва HUSKROUA 2014-2020.

Про це у мережі повідомив начальник управління інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради Ігор Попадюк, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Версії.

Він відзначив, що за кошти проекту передбачається ремонт водовідведення Синагоги, встановлення зовнішнього освітлення, 10 меморіальних дощок та створення «єврейського» туристичного маршруту.

“+ 1 проєкт для міста
Score 87 млн. грн по усіх проєктах для міста.
Раді повідомити нам вдалося здобути грант на реалізацію проєкту «Дослідження та збереження єврейської культурної спадщини на прикордонній території».

Івано-Франківськ позиціонує себе як місто з багатою історією, де поважають традиції та звичаї всіх національностей. Для нас важлива туристична капіталізація мультикультурної спадщини, виявлення, збереження та промоція культури національних меншин як важливої частини місцевої історії”, – написав Ігор Попадюк.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.