«Стріляють в дітей»: З’явилося відео з підйомника над біатлонним стадіоном в Буковелі (відео)

Відео-новини, Новини, Туризм

На новому біатлонному стадіоні в Буковелі, як раніше вже повідомлялося, розташування стрільбища несе пряму загрозу для відпочиваючих, адже воно знаходиться безпосередньо перед канатною дорогою, якою користуються люди.

Про це інформує щоденний онлайн-канал Голос ІФ з посиланням на Версії.

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак в одному з інтерв’ю в грудні обіцяв, що до кінця 2020 року буде змонтована стіна, яка перекриє видимість підйомника:

«Це вина підрядників. В даному випадку вони нас підвели. Ще 15 грудня мали змонтувати стіну, яка повністю перекриє зону видимості підйомника. Вони не встигли. Зараз, під час змагань, ніхто монтувати її не буде. Після їхнього закінчення, до Нового року, ця стінка повинна стояти».

Однак новий рік настав, а старі проблеми залишилися. Стіну ніхто так і не змонтував. Відпочиваючі скаржаться на небезпеку і публікують в мережі свіжі відео, після перегляду яких пробігають мурашки по шкірі.

«Я зараз перебуваю на 14-му підйомнику. Поруч люди сидять, маленькі діти. Прямо зараз ви можете чути постріли. Вони стріляють прямо в нас. Ви бачите, що ми знаходимося на лінії вогню. Люди стоять, стріляють, і за найменшої помилки куля летить в нас», – сказав один з відпочиваючих у відео, яке опублікував у своєму Facebook.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.