Різдвяний фестиваль “Коляда на Майзлях” відбудеться в онлайн-форматі (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську відбудеться ХІІ Міжнародний Різдвяний фестиваль “Коляда на Майзлях”.

Насолодитися різдвяними піснями можна буде з 8 до 10 січня. Проте – лише в онлайн-режимі, йдеться у сюжеті ТРК “Вежа”, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Різдвяні виступи колядників відбуватимуться у змішаній формі. Відтак, зарубіжні колективи презентують колядки онлайн. А місцеві виконавці традиційно завітають до церкви Царя Христа. Фестиваль збагачує багатогранну духовну спадщину Прикарпаття. А ще поширює поза регіоном колядки, щедрівки та інші різдвяні обряди.

Аби всім світом заспівати різдвяних пісень, організатори розширили географію самодіяльних колективів, які збере “Коляда на Майзлях”. На фестиваль завітають українські виконавці з Польщі, Німеччини, Ізраїлю, Бразилії та США. Це все – аматорські та професійні хорові колективи, солісти-вокалісти та ансамблі. Побільшає місцевих колядників.

«Коляду на Майзлях» можна буде побачити у прямому ефірі в соцмережах. Її перебіг транслюватиметься також на ЛЕД -екрані в середмісті. З огляду на карантин, щорічної святкової ходи колядників не буде.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.