Понад сотня прикарпатських правоохоронців пройшли атестаційну комісію

Новини, Суспільство

Засідання комісії відбулося в обласній поліції 29 грудня під головуванням заступника начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковника поліції Остапа Білейчука.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу поліції області.

Працівники поліції, які висуваються для призначення на вищі посади, а також ті, які приступили до виконання службових обов’язків після виходу з відпустки по догляду за дитиною, пройшли атестаційну комісію за участю представників обласного управління поліції та громадськості краю.

В склад атестаційної комісії увійшли начальник управління кадрового забезпечення Андрій Бондюк, начальник УКР Роман Чекмарьов, заступник начальника СУ Ігор Яцик, заступник начальника Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ Олег Марусяк та представник від громадськості Богдан Мойсишин.

Після спілкування з кожним із кандидатів комісія колегіально прийняла рішення, що усі працівники гідні запропонованих призначень на вищі посади в т.ч. і керівні та відповідають уже займаним посадам.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.