Бандитські розбірки… У поліції застерігають НАБУ від маніпуляцій з Микитасем

Кримінал, Новини, Суспільство

У Національній поліції кажуть, що оголошення підозри Максиму Микитасю у викраденні та вимаганні не має нічого спільного із розслідуванням корупційних злочинів, у яких він фігурує.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на НПУ.

Дослівно: “Звертаємо увагу, що кримінальне провадження, де фігурує Максим Микитась і яке розслідують слідчі підрозділи Національної поліції, не має нічого спільного з кримінальними провадженнями, досудове розслідування яких за підслідністю здійснюють інші правоохоронні органи

Фігуранту оголосили про підозру у вчиненні двох тяжких злочинів – викрадення людини та вимагання. Будь-які маніпуляції на цю тему можуть бути розцінені як втручання в діяльність правоохоронного органу”.

Деталі: У Нацполіції стверджують, що оприлюднили лише частину доказів, зібраних поліцейськими в рамках досудового розслідування, в тому обсязі, яке вважає можливим слідство.

Ця доказова база стала підставою для оголошення за погодженням із процесуальним керівником підозри Микитасю у викраденні людини та вимаганні.

Національна поліція закликала “не маніпулювати інформацією, оскільки досудове розслідування триває”.

Що передувало: Національне антикорупційне бюро висловило занепокоєння діями працівників поліції щодо екскерівника компанії “Укрбуд”, фігуранта справи про розкрадання майна Нацгвардії Максима Микитася.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.