Стережіться шахраїв!

Кримінал, Новини, Суспільство

У Держпродспоживслужбі Івано-Франківської області попереджають про шахраїв, які представляються працівниками управління.

Створюючи видимість проведення перевірок, шахраї намагаються чинити тиск на суб’єктів господарювання, вимагаючи незаконної винагороди, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на головне управління Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області.

“Звертаємо увагу суб’єктів господарювання усіх форм власності: посадові особи Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області здійснюють планові та позапланові заходи державного нагляду (контролю) у формі перевірок, ревізій, оглядів, обстежень та в інших формах, визначених Законом України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»”, – йдеться в повідомленні.

Суб’єктів господарювання закликають:

1. Стережіться шахраїв! Не допускайте до перевірок невстановлених осіб, котрі не представили вам відповідні документи:

– при здійсненні планового або позапланового заходу державного нагляду (контролю) це – посвідчення (направлення) та службове посвідчення, що засвідчує посадову особу органу державного нагляду (контролю);

– при проведенні моніторингових відвідувань це – копія наказу про проведення моніторингу та службове посвідчення, що засвідчує посадову особу.

2. При виявленні, на ваш погляд, неправомірних дій з боку посадових осіб районних, міських управлінь, відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області – подавайте відповідні звернення із зазначенням конкретних прізвищ працівників та суб’єктів господарювання.

Якщо посадові особи Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області порушують процедуру проведення перевірки чи моніторингового відвідування, схиляють вас до неправомірних домовленостей, вимагають грошової чи будь-якої іншої винагороди – звертайтесь до Національної поліції – тел. 102; на гарячу лінію Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області – тел. 0342-511389; за тел. 050-6702529, або до районних, міських управлінь, відділів.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.