У Франківську посадовців підозрюють у махінаціях з будівлею у середмісті

Кримінал, Новини

В Івано-Франківську притягнуть до відповідальності у суді керівницю товариства та держреєстратора через те, що їх підозрюють у незаконному переоформленні права власності на будівлю колишнього “Молочного кафе” вартістю понад 21 мільйон гривень.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна прокуратура, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне .

“За процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо керівниці ТОВ за фактами зловживання повноваженнями та пособництва у зловживанні своїми повноваженнями і несанкціонованих діях з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що керівниця товариства подала держреєстратору документи, де не було потрібних даних, з якими закон пов`язує припинення права власності. На підставі цього держреєстратор незаконно переоформив право власності на будівлю “Молочного кафе” у середмісті Івано-Франківська на очолюване фігуранткою товариство.

Як зазначають у прокуратурі, загальна площа майна складає понад 1 300 кв. м, а його вартість – більше 21 мільйона гривень.

Також працівники прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно держреєстратора – за фактами зловживання повноваженнями та несанкціонованих змін інформації, яка обробляється в автоматизованій системі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.