Депутат Івано-Франківської облради став телепатом? (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції «Платформа громад» Тарас Виноградник отримав телепатичні здібності і натиснув кнопку системи «Віче» силою думки з коридору.

Так пояснив голова обласної ради Олександр Сич запис депутата на виступ. Адже в той час Тараса Виноградника не було на своєму робочому місці. Коли спікер оголосив його прізвище, Виноградник лише зайшов до зали, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  Бліц-Інфо.

Слід відзначити, в той час депутати заслуховували важливе питання – показники обласного бюджету на 2021 рік.

Як відомо, система «Віче» передбачає лише персональне голосування за допомогою картки депутата та натискання однієї з кнопок. Тож очевидно, що за депутата її натиснув хтось із колег.

На відео ОТБ “Галичина” видно, як депутат лише йде до свого столу. В той час голова оголошує прізвища депутатів, які за хвилину до того записалися на запитання до головної фінансистки області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.