До Івано-Франківської міської ради надійшло заперечення на призначення старости села Вовчинець (документи)

Новини, Суспільство

Мешканці с. Вовчинець та гаражного кооперативу «Соколи» звернулися до сесії Івано-Франківської ради щодо недопущення призначення на посаду  старости села Вовчинець Назара Михайла Михайловича.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Зокрема у листі, який підписали сотні людей йдеться про те, що саме пан Назар М.М., перебуваючи на посаді сільського голови Вовчинець Івано-Франківської міськради наніс значні збитки місцевому бюджету, здійснивши спільно із бізнесменом паном Каспруком Я.Я., який був членом Партії регіонів позааукціонний продаж земельних ділянок колишнього заводу «Позитрон» за заниженою вартістю.

Так земельна ділянка площею 6,3201 га., на якій здійснює діяльність гаражний кооператив «Соколи» була продана за 1, 5 мільйонів гривень при фактичній вартості 9 мільйонів гривень, у наслідок чого бюджет села Вовчинець втратив 7, 5 мільйони гривень.

В даний час за цим фактом правоохоронними органам розслідується кримінальне провадження.

Отже завтра на сесії депутати мають або стати на сторону людей та закону, або знову підкілимно вирішити тіньове призначення.

 

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.