Франківчанка пішла з посади заступниці керівника Офісу президента

Новини, Політика

Юлія Ковалів іде з посади заступника глави Офісу президента України.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Офіс президента.

“За ці півтора року мала великий виклик і водночас велике задоволення допомагати у підготовці та реалізації структурних змін в економічному секторі. Радію з того, що мала можливість супроводжувати підготовку та ухвалення багатьох законів, які забезпечували важливі реформи у низці галузей. Це й ініціативи щодо покращення інвестиційного клімату, і закони про концесію, приватизацію, ринок землі, про банківську систему, підтримку бізнесу на час карантину, стимулювання інвестицій, інші законодавчі акти. Цими законами був створений потенціал для подальшого економічного розвитку України”, – сказала Юлія Ковалів.

Президент України Володимир Зеленський відзначив важливу роль Ковалів у своїй команді.

“Вона зробила вагомий внесок в економічний розвиток України. Так, за її участю напрацьовані заходи з підтримки людей і бізнесу на період посилення карантинних обмежень, ухвалена низка важливих законів та налагоджена тісна співпраця України з міжнародними фінансовими організаціями, зокрема з МВФ”, – повідомляє пресслужба, цитуючи голову держави.

Також у пресслужбі додали, що Ковалів залишається в команді президента.

Нагадаємо, Зеленський призначив Юлію Ковалів заступником керівника Офісу у вересні 2019 року.

Довідково: 

Юлія Ковалів народилася 9 січня 1985 року в Івано-Франківську. Освіту здобувала в Національному університеті «Києво-Могилянська академія», де навчалася на факультеті економічних наук та в Національній академії державного управління при Президентові України.

З 26 червня 2015 року по листопад 2016 року – перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі.

З квітня 2016 року по квітень 2017 року — Голова наглядової ради НАК “Нафтогаз України”.

18 листопада 2016 року була звільнена з посади першого заступника Міністра економічного розвитку та торгівлі за власним бажанням.

З січня 2017 року — голова Офісу Національної інвестиційної ради при Президентові України.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.