89 сімей франківців, що померли від COVID-19, отримали фінансову допомогу з бюджету міста

Здоров'я, Новини, Суспільство

Франківським лікарям, які перехворіли на COVID-19 та членам сімей померлих від коронавірусу виплатили одноразову допомогу з міського бюджету.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

Про призначення та виплати всіх видів соціальних допомог розповів директор департаменту соціальної політики Василь Семанюк вранці 22 грудня під час оперативної наради у міського голови.

“З міського бюджету надається допомога лікарям, які хворіли на COVID-19 , а також членам сімей, у яких рідні хворіли та померли від коронавірусу. В травні, поки ще не було доплат із державного бюджету? ми виплачували з міського бюджету”, – каже Семанюк.

Він повідомив, що 215 лікарям, які хворіли на COVID-19 виділили одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 453 тис. грн. А також 89 членам сімей померлих від коронавірусного захворювання виділено одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 455 тис.грн.

Ще 889 працівникам закладів охорони здоров’я, які надавали медичну допомогу або були безпосередньо задіяні у наданні медичної допомоги пацієнтам з COVID-19 нарахували одноразових матеріальних допомог на суму 4 млн. 457 тис.600 грн.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.