Калушанка Наталя Папазоглу презентувала пісню на Turkvizion-2020 (відео)

Відео-новини, Новини

Калушанка з гагаузькими корінням, фіналістка телевізійного проекту «Х-Фактор» Наталя Папазоглу представляє Україну на міжнародному музичному конкурсі тюркського світу Turkvision-2020.

Цього року через пандемію коронавірусу організатори конкурсу проведуть музичні змагання в онлайн-форматі. Всі учасники повинні надіслати організаторам відео в форматі Full HD свого виконання пісенних композицій, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на  “Вікна”.

Наталя Папазоглу представила на конкурс пісня на гагаузькій мові, написану разом із Людмилою Базаджи.

Виконавиця з Калуша просить земляків про підтримку. Для цього треба перейти за посиланням і під піснею Наталі натиснути “Oy Ver”.

«Turkvision» — це пісенний конкурс, в якому можуть взяти участь як тюркські країни, так і жителі інших країн, що представляють тюркські національності. У першому конкурсі в 2013 році взяли участь представники 24-х країн, в т. ч. і з України.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.