Молодь прибрала пам’ятку архітектури в центрі Долини (фото)

Новини, Суспільство

“Молодіжна рада” підтримала ініціативу міського голови Богдана Станіславського та прийшла на толоку в приміщення польського гімнастичного товариства «Сокіл», де не так давно знаходився Молодіжний центр.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Молодіжну раду”.

“Дуже прикрим є той факт, що зараз вона в такому занедбаному стані. Потрібні реставрація та капітальні ремонти.

Однак тішить, що нарешті питання «Соколу» знову стає актуальним. Сподіваємось, що ця толока стала початком рушійних змін. І незабаром «Сокіл» знову відкриє двері для нашої громади. Ми, як молодь, хочемо, щоб тут знову почав діяти Молодіжний центр, а також творчі та спортивні гуртки”, – йдеться у дописі.

Спільно з ГО «Екоґвалт», ВО «Тризуб» та ГО «Долучайся і змінюй» максимально прибрали приміщення та винесли понад 20 мішків сміття.

“І нехай це маленький крок, але на цьому не зупиняємось. Попереду ще багато роботи, але безумовно тепер можна впевнено працювати над залученням інвесторів”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.