Трьох франківців відзначили нагородами Національної спілки архітекторів України

Новини, Суспільство

Днями Національна спілка архітекторів України – НСАУ – підбила підсумки огляду-конкурсу “Премія Національної спілки архітекторів України 2020”.

Професійне журі, яке отримало і розглянуло 117 робіт із різних регіонів України, вирішило відзначити спеціальною нагородою у номінації “Будівлі, комплекси та споруди” відпочинкові будинки “Шпиці” – проєкт, керівником якого є директор КП “Простір Інноваційних Креацій “Палац”” Володимир Гайдар, а серед співавторів – викладачка кафедри архітектури та містобудування ІФНТУНГ Христина Василів та випускник-архітектор Юрій Атаманчук.

Про це йдеться на фб-сторінці Івано-Франківського національного технічного університету нафти й газу, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Контрастна архітектура комплексу з’явилася як сучасний погляд на природоцентричну культуру життя й культивує особливу гармонію форм та притаманну регіону пейзажність. Автори проєкту підкреслюють, що їхньою метою було створення самодостатнього та виразного простору, заснованого на естетиці мінімалізму, любові до природи Карпат і водночас забезпечення повного комфорту для відпочинку гостей Шпиць”, – йдеться в повідомленні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.