Пошук Люди Їжа Наука Культура Туризм Духовне Новини Публікації Блоги Бізнес Спорт Політика У долинській лікарні облаштовують додаткові кисневі точки

Без рубрики
Незабаром Долинська багатопрофільна лікарня матиме змогу приймати більше пацієнтів з коронавірусною інфекцією, які потребують кисневої підтримки.
Про це інформує інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.
Про це повідомили на сторінці Комунального некомерційного підприємства “Долинська багатопрофільна лікарня” у Facebook, передає Фіртка.
Повідомляється, що цього тижня розпочали поточний ремонт щодо збільшення кисневих точок із забезпеченням неінвазійними методами оксигенації.
Відомо, що першим відділенням, в якому розпочались роботи, стало інфекційне.
“Лікарня пішла шляхом модернізації кисневих мереж, що вже є. Планується збільшення потужності кисневих рам у відділеннях, закупівлі та передбачення резерву кисневих балонів, прокладання внутрішніх мереж киснем”, – йдеться у дописі.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.