У Богородчанському суді затримали порушника карантину (фото)

Новини, Суспільство

Сьогодні, 11 грудня, до Богородчанського районного суду Івано-Франківської області зайшов громадянин, в якого була відсутня захисна маска.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Співробітники Служби судової охорони, що несуть службу в даному суді, зробили зауваження чоловікові, оскільки з виникненням коронавірусного захворювання COVID-19 в Україні було прийнято низку нормативно-правових актів проти її поширення і за порушення профілактичних заходів карантину парламентом України впроваджена  відповідальність.

Однак громадянин у грубій формі повідомив, що відмовляється носити маску, і мав намір зустрітися зі суддею. Невідомого попросили покинути приміщення суду, але виконувати цю вимогу він категорично відмовився. Порушника затримали та передали працівникам поліції, після чого було складено адміністративний протокол за статтею 44-3 КУпАП  про порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.